Microsoft Har Satt «sluttdatoen» For Windows 10

Ikke bare fordi vi er en selv, men for at vi mener det er riktig at også disse bedriftene skal få tilgang til høy kompetanse og gode IT-løsninger. (Står det “Ikke målt” har ikke Windows fanget opp informasjonen så den kan både være lav, middels og høy). Microsoft har tidligere sagt at etter lansering av Windows 10 skal Windows oppdateres kontinuerlig. Betyr det at oppdateringer ikke lenger kommer én gang i måneden? Microsoft fortsetter å levere oppdateringer en gang i måneden. Du kan gjøre dette via Start, Innstillinger, System, Standardapper.

  • Opprett en gratis profil og les videre når du er logget inn.
  • Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.
  • Informasjon fra Nettvett.no er hentet fra flere kilder.
  • Microsoft har valgt å fjerne en rekke funksjoner som fantes i tidligere Windows-versjoner.

Mye nytt har skjedd med Microsofts nettleser Edge, og den mest nyttige funksjonen er at man kan hindre nettsider i å spille av videoer https://windll.com/nn/dll/other/rgss102e automatisk. Det finnes også en ny funksjon som gjør at man kan slå opp i ordboka, og håndteringen av PDF-filer skal ha blitt bedre.

Vinterens Serier

Klikk på «Advanced»-lenken når du har installert verktøyet, og klikk videre på OK. Du kan nå velge å skjule eller vise oppdateringer, og kan blokkere uønskede oppdateringer.

Du kan ha fått en påminnelse på datamaskinen din om å oppdatere allerede, ellers kan du sjekke hvilken versjon du har selv. Windows 10-brukere kommer også til å få mer kontroll over hvilke opplysninger Microsoft kan bruke til problemløsning og produktoppdateringer. Alle brukerne av en PC kan bestemme hva de deler, og man kan blant annet ekskludere aktivitetsloggen. Microsoft har også forbedret søkefunksjonen. Med den nye oppdateringen, kommer du blant annet til å få opp forhåndsvisninger av filer, dokumenter, e-poster og kontakter. Du kommer også til å få opp en liste over nylig brukte filer når du søker etter Word eller en annen app, og en «Fortsett der du slapp»-funksjon. De sikre vårtegnene som russ, blodsugere og bilder av folketomme strender har alt meldt sin ankomst.

Installer Windows På Nytt

NSM oppfordrer alle med Microsoft Windows til å gjennomføre en ny sikkerhetsoppdatering så raskt som mulig, etter at en «kritisk sårbarhet» er oppdaget. Maskinen vil også gi varsel og oppdateringen ser som en vanlig kvalitetsoppdatering. Finn informasjon og motta varsler om produktet ditt. Fra menyen Innstillinger velger du Oppdater og sikkerhet. Programmer som er installert etter oppgradering til Windows 10 må installeres på nytt. Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.